underbart väder!!

Tjena! det är en uuunderbar dag, solen skiner och fåglarna kvittrar. Har precis varit ute i min trädgård fått en snygg bränna, har ätit jordgubbar ur min trädgård och plaskat i min pool. Jag har njutit av Sveriges varma & vackra väder.
Guuuud vad jag älskar detta vädret, jätte varmt och skönt. Ikväll ska jag till stranden med några vänner, vi ska grilla, bada och njuta av sommaren! 

tänk ifall jag hade kunnat skriva så och mena sanning... tänk om! haha. 
Denna sommaren har varit otroligt konstig, knappt nån sol. Jag har inte badat en endaaa gång i havet i Sverige och jag har varit världens blekfis! jag är jääääätte blek!!! känns konstigt när en 100% svensk person går förbi mig med chokladbruna ben och ansikte. yes det är stunder då man vill sjunka genom jorden. Jag som har pigment som fångar upp sol väldigt fort. Men tydligen inte denna sommaren...


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

eftersom jag inte har någon kamera idag så kan jag inte ta bild på vad jag har på mig, fett störigt haha.
Just nu har jag på mig svarta leggings, svart linne, och en grå tjocktröja (min typiska mys outfit)

Jag får helt enkelt lägga upp en bild en annan dag, ska sova strax. Måste börja vänja mig vid att sova tidigt.
Sov sött allihopa♥

We're ten thousand miles apart


Jag har ångest över att Milla har min kamera, glömde den i hennes väska. Så jag kan inte fota vad jag gör på min vardag, haha. Just nu så är jag i Arlöv hos min släkt. Brukar vara här väldigt ofta, trivs här faktist. Jag ska bo här i två månader efter jul lovet. Mamma ska vara i Peru i tre månader, så jag ska bo hos olika familjer den tiden. Igår så grillade vi här och det slutade med att jag övernattade här, idag så har vi varit ute på en lång promenad, och nu ska vi dansa Zumba HAHA. 
Måste sticka ska dansa zumba nu haha, ha det bra! ♥

We Will Always Love You Michael


tänk att min generation kommer kunna säga "jag levde när Michael Jackson levde" Det är lika stort som att säga att man levde då Elvis Presley levde. Han lämnade ett djupt fotspår i världen, och jag tror att han förevigt kommer att vara känd. Hans musik är legendarisk, vi älskar och glömmer dig aldrig. 
Vila ifrid♥

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Det här är mina absolut bästa vänner, älskar dom. Utan dom hade livet känts tomt och tråkigt. Ni betyder mycket tjejer, kärlek till er! Har ingen bild på mig och Micha annars så hade hon helt klart varit med här på bild, för söta lilla milla betyder mycket för mig med! tihihi älskar er mina fina töser.

Amina B-day

Dagen spenderades med min bästa vän Amina och Devleta. Idag fyllde Amina år, vi var hemma hos henne käkade Pizza, åt chips, snacka om en massa och var ute på promenad. Senare på kvällen kom jag hem och träffade söta Milla, vi var ute med vovvarna och efteråt så stack vi till Lockarps Mc. Det tog längre tid att gå dit än vad vi trodde! det slutade med att vi gjorde kaos i Mc, och kom hem väldigt sent på kvällen (kom hem för 10 minuter sen)
Nu är vi iaf hemma och är dödströtta över vår lååånga promenad! strax ska vi sätta på oss pyjamasarna och nanna tills imorgon. PUSS ♥

I know you want me back

några bilder som beskriver vad jag har gjort under tiden jag inte har bloggat! I tisdags så fyllde min morbror år, i onsdags så fyllde min morfar år. Jag kom hem i onsdags. Idag har jag inte gjort mycket, ,bara varit hemma på denna tråkiga regninga dag, har sett filmer med stoffe och min bror. bra filmer såg vi haha.
Btw anledningen till att flickans mun (se några bilder upp) är färgad är för att hon hade druckit en peruansk dricka som har väldigt mycket färgämnen i sig. Där har ni svaret på vrf hennes läppar är missfärgade! (:

Imorgon (idag klockan är över 12) så fyller min andra halva år! min bästavän blir 16 år gammal! så grattis amina, hoppas du får en underbar dag imon med mig och devla! we love you ♥!!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Den största ovanan jag har är att jag är världens slarvigaste person, har ingen ordning och reda!
Ibland kan det vara en jävligt jobbig egenskap, då man inte vet vart man har lagt sina saker och går runt o letar efter de som en idiot. Eller när man letar efter sin mobil telefon och inser att man egentligen hela tiden hade den i fickan, såna små irriterande saker händer mig väldigt ofta! otroligt irriterande.

Har inte bloggat på evigheter känns det som. Jag är försenad med denna list saken jag kör, tror jag är två dagar försenad, men orkar inte bry mig. Jag svarar på frågorna när jag har tid!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag hade sparat en stor del av pengarna till mina framtida företag, och så hade jag skänkt 10tusen till rädda barnen.
Hade förmodligen shoppat för en del av pengarna, men inte för så mycket. Hade tagit 10 tusen för att ha som fickpengar, sen hade jag lagt in resten av pengarna på mitt konto och slösat dem enbart i nödsituation.

What I want

Halloj alla vänner till Alexandra, jag har blivit tillsagd att gästblogga här så då får jag väl göra det!
Den främsta anledningen till att jag sa okej till att blogga är för att jag var tvungen att dela med mig av min och Alexandras låt. Detta är en låt som Alexandra rankar som en i hennes topp tre i listan över bästa låtar i universum!
Det bästa i låten tycker Alexandra är visselpipan så lyssna noga efter den (går dock inte att missa).


Annars händer inget speciellt. Alexandra sitter och viker kläder och städar sitt rum medan jag bloggar och stör ashanti, den gullungen!!!!vill äta henne!!
Nu ser jag att batteriet här tar slut och har inget mer att tillägga. Hejsvejs!/Micha.

AMINA'S IN THE HOOOOUSE

Yesyes, ni hörde rätt! Idag är det Amina som gästbloggar lite. Sitter just nu hos Alex med Johanna.
Alexandra håller på och fixar sig medans Johanna springer runt lite och jag lyssnar på det här och det här.
Härligt va? Nu väntar vi på att Marcus ska ta sin ass hit så ska vi ut och käka med honom. Hör redan hur magen kurrar!
Mina snyggingar hälsar och nu ska vi böra röra på oss! Ha det bäst, för det ska vi!
/Amina

I guess I gotta find someone else cause I can't be with you

pictures; by me. (lite bilder jag tog när jag var i älmhult)

vaknade precis. Idag så ska jag städa lite grann, och sen kommer två vänner hit på besök. Amina & Johanna oooch kanske så kommer marcus oxå.
mina två sötisar är väldigt saknade, dom betyder väldigt mycket för mig.
Senare idag på kvällen så ska jag träffa Milla!
ha en bra dag! puss♥

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

svår fråga faktist.. men som jag själv har märkt så brukar de flesta jag har fallit för varit väldigt mystiska, men endå sett bra ut! Det finns något med dom mystiska som jag gillar, jag blir intresserad och nyfiken på dem, vill få reda på så mycket så möjligt!
Det är dom mystiska killarna som egentligen är svårast att få, de delar inte med sig av mycket så det är svårt att komma nära dem. 
Men i allmänhet så gillar jag, charmiga killar, de behöver inte se suuuper duper bra ut, bara de är charmiga så ser de automatiskt finare ut!
punktvist så ska min kille vara.........

* charmig
* intressant
* MOGEN
* smart (han behöver inte vara värsta einstein, bara man kan ha en diskussion om något med han)
* rolig ( torr humor är okej haha)
* lite svår att få, det gör så att man verkligen "kämpar för han" (inte kul när man kan få en kille enkelt)
* romantiskt gullig! ( en kille som skickar iväg söta sms till sin tjej, såå himla gulligt!!!)
* inte föör på, en kille som frågar ut en hela tiden om vad man gör är riktigt turn off! ( han ska vara balanserad hihi )
* inte slå sin tjej! inte ens på skojj... händer det så är det HEJDÅ!

SNIPPSNAPPSLUT, så var den sagan slut!! ♥

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag hade fullt upp igår och han aldrig skriva dag 5, så jag får väl göra det idag :]
Just i denna stunden så vill jag börja gymnasiet!!!
men det absolut viktigaste av allt jag vill är att fylla 18,  ta studenten, få körkort, köpa bil och flytta utomlands!!

world scout jamboree Sweden

är hemma i malmö nu! ska fixa mig sen drar jag på fest. Fyfan som det regnar! sinnes....
här är några bilder jag fotade där, det var så sjuuukt mycket folk som sagt! ifrån när och fjärran, lägg märke till de olika flaggorna!
jag tog en bild med en kinesisk mask, riktigt fina masker hade kineserna med sig! och den första bilden ska föreställa ett parishjul, det fanns ett ställe som var scoutrarnas tivoli, där hade dom byggt olika karuseller som man kunde åka på! allt var gjort av trä..
men måste kila iväg och fixa mig nu.. ha det fint, för det ska jag! ♥

älmhult

min dag har varit underbar, trodde verkligen inte att jag skulle bli så överraskad över hur stor scouteventet var! det var sjuuuuuuuuukt mycket människor ifrån hela världen, som var där.
trodde inte heller att det skulle vara såfina killar där! jag blev såå chockad aso...
totalt fanns det 60 tusen ungdomar? något sånt. exakt alla länder var där!
men iaf så var det super duper kul att vara där, gå runt snacka me ungdomar ifrån hela världen och se sig runt i det stora fältet.
har massa bilder jag måååste visa er, men denna dumma datan är fuckt up, det går inte att skriva stora bokstäver och det finns inte nått minneskort uttag! -.-
vi gick och gick i timmar, i hopp om att hitta perus eller chiles tält.. och vi hittade det!!! (helt lycklig, hehe!)
får berätta mer om det nån annan dag, när jag visar er bilderna därifrån. just nu är jag iaf i älmhult, ska nog hem ikväll ska på en lokalfest, några latinos ska hålla i det,så får hoppas att det blir kul!
meen, jag är iaf glad att jag fick chansen att kunna gå på en sån stor sak, helt klart ett minne för livet.  klicka här om ni vill se bilder ifrån det stora eventet från deras egna hemsida. oj ser nu att kungafamiljen hade varit där på besök oxå..
ta hand om er, ciaaao ♥

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

eftersom klockan är över 12 så kan jag jag köra dag 4..
Jag är en väldigt målinriktad person, har väldigt många drömmar som jag hoppas att jag kan förverkliga!

Mina mål/drömmar/önskningar:

*
gå ut gymnasiet med bra betyg!
* hålla kvar kontakten med mina barndomsvänner
* suga åt mig en massa kunskap ifrån gymnasiet!
* bli mer ordningsammare!
* bli en bra kock
* öppna en restaurang när jag blir äldr
* bo i Peru (minst ett år)
* bo i "kända städer" över hela världen i några veckor..
* bo i ett hus när jag blir äldre
* ha måånga barn
* träffa min grundskoleklass 20-30 år senare
* gå på en massa små kurser, för att få så mycket kunskap så möjligt
* få fin klädstil
* köpa en båt
* ha minst två bilar
* ha gott om pengar
* vara en snygg mamma
* fortsätta med mitt pianospelande!
* lära mig så många olika danser så möjligt!
* lära känna nån "kändis"
* lära mig ett främmande språk.
* köpa tomter som jag kan bygga på
* ha två hundar
* gå ner i vikt (några kilon)
* träna några gånger i veckan
* Ha fler än ett hus, ett av de på stranden!
* ha ett super fint bröllop!

har massor av drömmar, mål och önskningar i mitt liv.  Jag hade kunnat stå och skriva denna listan i flera timmar och aldrig fått nog.

so tired of tears

Här har vi osminkade, ofixade Alexandra.
Tog bilden när solen sken som mest, när jag satt och solade på min trädgård.
Underbart väder det har vatt idag! Solen har skinit hela dagen, och lilla Alexandra är fortfarande sjuuk.
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till ett jäätte stort scout event. Ungefär 40 tusen scoutrar ska befinna sig där,  mammas vännina har köpt biljetter för att hälsa på där,  hennes son är scout och är på det lägret. Det ska bli kul att komma dit, jag lovar att fota... ha det bra sötisar! ♥

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är helt klart våren! Det är en vacker årstid, svalt, ljust och jätte fint i naturen. När våren har kommit så kan man äntligen lägga det mörka halvåret bakom sig.
Fåglarna kvittrar och knoppar sitter på träd och buskar. Man kan gå runt i tunna jackor, en tunn halsduk och sandaler. 
När det är vår så vet man om att sommaren närmar sig och att man ska vara ledig ifrån skolan. Jag älskar våren, är alltid så glad och lycklig den årstiden!

djupa tankar & funderingar

Det finns stunder i livet som man verkligen inte mår bra på.
Stunder när man är förvirrad och inte vet hur man ska hantera olika situationer. Att vara ung kan vara tufft nu förtiden.
Då allting i kroppen förändras, då olika känslor bubblar upp och ställer till problem i ens liv. Det är den tiden man håller på att "förvandlas" till en vuxen person. Då man oftast gör mycket dumma saker som man sedan ångrar när man är vuxen..
Jag måste lära mig behärska mig själv, ibland kan jag få "ryck" och göra saker som jag sedan ångrar att jag gjort.
Som person kan jag erkänna att jag är ganska strikt på saker och ting. Jag har veerkligen inte någon tålamod, bråkar jag med någon och vet om att jag har rätt i situationen, så orkar inte jag argumentera emot, jag säger oftast till personen att tro vad dom vill och att jag inte bryr mig mer.. och sedan så försöker jag oftast hålla mig borta ifrån problem och bråk. Ibland kan jag tycka att det stämmer så sjukt bra in i mitt stjärntecken, jag är kräfta och de brukar gömma sig under sitt skal när de känner fara. Jag gömmer mig under mitt skal när jag inte orkar att bråka, även ifall jag vet att jag har rätt med det hela så orkar jag inte bry mig och tala om för personen hur det egentligen är. Det är faktist en väldigt dålig egenskap som jag måste utveckla och lära mig hantera. Jag skiter oftast i att bevisa att personen som trodde något om mig hade fel. Jag tycker det är onödigt att slösa sin tid på förklaringar och sådant bajs helt enkelt..
Något annat dåligt med mig är att jag ibland är väldigt okänslosam. Jag bryr mig inte om andras problem för att jag har tillräckligt många i mitt liv. Sens jag var liten uppfostrade min mamma mig till en väldigt stark person. En person som inte "dööör" för vartenda lilla problem jag har, jag lever helt enkelt vidare och gör det bästa av problemet. Jag gillar att hjälpa andra människor och deras problem, men ibland så har jag helt enkelt inte tålamod alls. Jag hatar svaga människor. Det är nog det värsta jag vet. Sådana människor som hänger upp sig för att de t.ex har problem hemma eller har haft problem med sin pojkvän, och när de har minsta lilla problem så beter dom sig som att hela deras värld hade fallit ner och de blir cpe störda i huvudet av sorg och smärta. Varför ska man vara ledsen åt något i hela ens liv, lär dig något istället av problemet, lär dig leva med det, men försök iaf göra det bästa av det! inte bara sitta hemma och tycka synd om sig själv!
Jag hör " Alexandra, du är så okänslosam, tyck synd om henne" varför skulle jag tycka synd om någon, alla har sina egna bekymmer i livet. Vissa har mer än andra, men allting på denna planeten vänds tillslut, vi som hade det jätte bra innan kommer att ha det piss dåligt sen. Allt dåligt du gör till andra människor kommer att vända och tillslut kommer det komma på dig. "spotta aldrig mot himlen för att de kommer hamna tillbaks på dig" exakt det stämmer så bra in! lev istället ett bra liv, försök göra så många människor glada i din omgivning så lovar jag er att era liv kommer gå super. Självklart så kommer vi möta vissa hinder, problem men livet mening är att kunna ta sig förbi dom hindrerna och inte bara ge upp när du är påväg förbi dom. Ingen har sagt att livet ska vara enkelt. Det viktigaste av allt är att man ska älska sig själv, älska dig själv som person, din bästa vän är egentligen dig själv, dom människorna i din krets kommer aldrig att finnas förevigt. Lär känna dig själv, lär dig exakt allt om dig själv så kommer livet att bli enklare, för vem ska du vara om du inte är dig själv? allt handlar om att vara sig själv som person, därför skapades vi med unika hjärnor, olika kapaciteter och gåvor. Ta vara på allt det, ta vara på din kunskap! Det enda ingen på jorden kan ta ifrån dig är din egen kunskap, din erfarenhet och dig själv som person. Inte nån kommer att kunna plocka det från en.. Bevara det som något väldigt dyrbart i livet! så kommer vi alla att komma långt i livet..

när man väl har kommit in i skrivarnas värld så går det bara inte att sluta, fingrarna flöder över tangenterna och man får aldrig nog av att skriva, jag älskar de här kickarna jag får när jag skriver, känns som om jag äger hela världen och får säga exakt vadfan jag vill. Allt detta jag har skrivit är mina egna tankar, det är som att scanna av sin hjärna och få ner alla ord på papper. Jag känner att detta inlägget börjar bli lite långt, men av någon konstig anledning bryr jag mig inte, det är min blogg, mina ord, mitt ordföråd, och min fantasi. Jag får skriva hur mycket, hur lite och exakt vad jag vill. tänk på det jag har sagt, försök att förstå att alla människor inte tänker samma och respektera andras åsikter! gonatt....

no lo pienses mas vamos a hacerlo realidad

Jag har märkt att denna bloggen verkar ha blivit en hundblogg. Det finns en massa bilder på min underbara vovve Ashanti hela tiden! Anledningen till det är att hon är en stor del av mitt liv, hon är bara med mig hela tiden, så därför dyker hon ofta upp på bloggen. Jag tar hellre bilder på henne än på mig (hatar att va ego).
Iaf så sov Milla över hos mig, vi somnade vid 5 tiden efter att vi snackat med anton i timmar. Jag fixade Millas naglar oxå, som jag aldrig hann fota, ska fota dom när hon kommer hit igen senare..
Jag glömde att påpeka att jag är sjuk! har feber och ont i halsen. Väldigt typiskt att sånt alltid ska hända alexandra som har världens dåligaste imun försvar. Orkar inte skriva mer, ska se på film nu, ni får ha det så bra allihopa.
PUSS ♥

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Just nu så hade jag velat träffa mig själv som 70 åring.. Hade velat ha en pratstund med mig själv, fråga ut mig själv en massa saker, och helt enkelt veta hur mitt liv kommer att se ut i framtiden.. Vill veta ifall jag någonsin uppfyllde mina drömmar i livet, fråga lite personliga och random frågor.. Jag är väldigt nyfiken av mig och hade velat veta allt sånt.
Jag kanske hade kunnat fuska med min framtid och göra om de saker som blev fel till bättre. Utseendemässigt hade också varit intressant att veta, hur jag såg ut som vuxen osv.. Hur många barn jag fick, vem min man var ja lite såna allmäna frågor.
Det dåliga med att få hela sin framtid uppläst är att ens liv senare inte hade känns lika spännande. Mitt liv hade nog känts tråkigt och meningslöst.

ÅÅÅÅH, denna frågan var väldigt svår för mig, vet inte riktigt vem jag vill träffa.. Jag borde få samma fråga ställd om 5 år, då vet jag säkert vem jag hade velat träffa....
Detta inlägget blev kaos, det jag skrev ovanför är mest tankar om livet jag hade velat ha besvarade..
Jag vet är en väldigt weird och drömmande person.

fuck you and have a nice day


Var ute med Amina i Bo01 sedan så rörde vi oss mot Gustav och jag käkade i min kusins restaurang.. Nu sitter jag hemma på min säng med Milla, vi ska hitta på något, men har ingen aning om vad.. PUSS♥

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag heter Alexandra, bor i Malmö med min mamma.
2. Jag har en bror som heter Andreas och är 21 år.
3. Jag är halv svensk och halv peruanare.
4. Jag kan tala svenska, spanska engelska och pyyttelite franska.
5. Jag förstår fler språk än vad jag kan tala t.ex portugisiska, italienska, norska, danska ja osv...
6. Jag är väldigt kreativ av mig, älskar att hålla på med kreativa saker, såsom att rita, baka, laga mat..
7. Jag vill öppna företag när jag blir äldre, och vill bo lite överallt i världen.
8. Jag har spelat piano i 9 år.
9. Jag älskar att bada! i havet i pool allt sånt älskar jag!
10. Jag ääääälskar att dansa, kan dansa såna spanska danser och lite av allt möjligt! (:
skrev kort om mig, mer får ni veta någon annan dag! ska fixa mig nu, gå ut med ashanti och sen röra mig mot bo01 kameran följer så klart med!

stop judging people

picture;by me
ska börja skriva en punkt varje dag..

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Can't live my life without you

photos by me.
Var ute med den underbaraste Amina.. Vi var först hemma hos mig en stund, och sen så gick vi en promenad vid en skog nära mitt hus. Väldigt fint är det där, mycket grönska. Passade på att fota lite.
Min kusin kom precis hem till mig, vi ska ta det lugnt hemma och se på film. Take care ♥

utflykt till Lund

Jag, Emma och Milla planerade att sticka på en liten utflykt i Skåne. Det slutade med att vi stod på tågstationen med våra sommarkort i handen. Vi hade ingen aning om hur vi skulle göra, helt oerfarna var vi med tåg. Det slutade med att vi ringde mamsen och frågade om hjälp.. Tillslut hamnade vi i Lund och hade en mysig kväll.
Nu ska jag fixa mig och träffa lilla Amina.. PUSS♥

RSS 2.0