I woke with this fear, what am I leaving, when I'm done here?



gooooshhhh, inga ord.



Denna videon kills me softly!
Fan vad porrig min blogg har blivit ;o HAHA! men man dör av allt sexigness ute! Perfekta killar existerar bara i media! :/
Har fortfarande inte hittat min drömprins, finns verkligen inga bra killar ute i våran vardag längre. Nu för tiden så är alla killar s-m-u-t-s, som leker att dem kan något om kärlek. Men egentligen så är dem bara ute efter "lek" och är känslokalla idiotas!  

btwwww längtar som fan tills jag slutar skolan! sinnes hur mycket jag längtar, så jag kan ta mitt pick och pack och vinka hejdå till Sverige genom flygplans fönstret. Hur perfekt hade inte det varit just nu?
Att sätta sig på ett plan i denna sekunden och bara fly ifrån allting, fly ifrån denna dumma verklighet..
Har inte tid att skriva egentligen, måste plugga as usual och se ett kapitel från TRUE fucking blood, min favorit serie som jag är fullständigt fäst i! (tack vare Emma)
Ha det feeejjjttt!!

when you're in her i know i'm in your head


.Plugg hela dagen. Ska sova nu. Har inget att berätta. Skriver imorgon. Jag har sneat.

Om du bara visste..


pluggeliplugg.


pic by:(muftic bakom kameran) "saknade tider!"

Yepp, ni läste rätt, sitter här och pluggar.
Innan lovet började så lovade jag mig själv att plugga som bara den under lovet. Och det gick inte alls bra!
Nu när jag sitter ner med en hög med papper, min data framför och böcker så inser jag hur mycket jag måste göra! Denna helgen kommer definitivt bestå av plugg och mer plugg. Vi får ser hur bra det kommer att gå för mig! återkommer på imorgon kväll och säger till ifall det blev så mycket plugg!

Vaknade för ca två timmar sen, har ingen lust alls att plugga. Är för lat för det, men jag måste!
Ska ut lite senare med Ashanti och se ifall jag snappar upp några fina bilder.
Återgår nu till plugget, ha en bra dag! ♥

Mobil inlägg

Ville höra av mig snabbt innan jag faller i sömn. Idag har jag haft en jätte bra dag, har tillbringat dagen med min underbara bästa vän A. Vi har vandrat igenom halva Malmös gator med händerna fyllda med saker, jag hade en mega stor väska som vägde 1000 kg, en påse som var proppfull med hundmat, leksaker, gräddfil, dippor gud vet vad mer vi hade i den. Jag hade även en stor Nelly påse där min beställning befann sig i och i andra handen så höll jag Ashanti. Har aldrig i hela mitt liv bärt på så mycket saker. Stackars A hade oxå händerna fulla med två stora pizzor som hon gick runt och bar på + en stor väska hängandes vid axeln.
Efter att vi hade gått igenom halva jordklotet så väntade vår belöning hemma. Vi åt, pratade, skvallrade och skrattade tills vi båda fick jätte ont i magen. Dagen blev jätte lyckad! Jag insåg hur sjukt mycket saker har förändrats under dem senaste månaderna, jag inser även hur mycket jag saknar min gamla klass och att jag saknar A och mina tider tillsammans med henne. Våra fina minnen ploppade fram under dagen, underbara minnen!
Jag älskar dig A och saknar våra gamla tider då det bara var vi två varje dag i skolan och efter skolan. Du är speciell vännen!
Nu får det vara nog om snack, God natt!

 

"Var dig själv, alla andra finns redan"


Can’t take my eyes away from you


" 65% porn, 15% Ne-Yo, 15% Trey Songz och 5% T-Pain"

Next time? There'll be no next time, Life's no nintendo game.


Sitter hemma hos V & J och latar mig framför min data. Ska snart resa mig upp och börja fixa mig för utgång. Ska träffa Amina om några timmar. Måste hämta ett paket ifrån posten, har fått ett paket ifrån Nelly, vet inte riktigt vad det kan vara, men det får väll bli en överaskning. Måste gå och fixa mig nu, ha det fint så länge!

Don't you run away from love






Har haft en väldigt mysig dag idag. Spenderade dagen tillsammans med V. Vi var i stan kikade in i olika affärer och hade det trevligt. Jag var duktig som inte shoppade något i stan idag. Fast det höll inte särkilt länge. Det försa jag gjorde när jag kom hem till V var att shoppa loss på Nelly. Klickade hem en massa snygga grejjer som kommer att behövas nu till höst! Visar er vad jag har köpt när jag fått hem mina saker, men jag köpte bl.a tre olika läppstift i färgerna röd, rosa och ljusrosa. Det kommer att användas flitigt nu till höst, det är jag helt säker på. Imorgon så ska jag träffa en otroligt saknad person, Amina! Vi ska snacka tills tungan domnar av och tjocka oss tills magen spricker. Höhö älskar oss. Bilder kommer givitvis dyka upp imorgon från vår lilla dag. 
Föresten, har letat, letat, letat och letat efter en pälsväst. Pälsväst (fejkpäls) rött läppstift, rödbrunt/rödlila hår =..♥!!
Har färgat håret rödare, den röda hårfärgen har börjat synas mer nu! *happy.

suprised?

Har velat skriva detta inlägg länge nu. Har börjat skriva flera inlägg men har aldrig någonsin kunnat sätta punkt vid slutet av texten, för att jag alltid tycker något fattas i texten.
Jag kan inte riktigt sätta ord för vad det är som fattas, för har massor av tankar som snurrar runt i huvudet på mig, tankar som jag så jätte gärna hade velat skriva om, men det går inte.
Något inom mig hindrar mig. Den enda anledningen jag oroar mig mest över är att jag inte vill att fel personer ska läsa mina texter om mitt liv och sedan få reda på ”för mycket om mig”. En blogg är ju en öppen sida som är till för vem som helst.  Vem som helst kan följa mitt liv.  Kanske det som skrämmer mig mest, att en okänd person kan läsa och ta del av ens liv. Dem får ”smaka” på hur det är att vara en annan person för en stund, de får följa personens tankar, åsikter, intressen, vardag och känslor.
Läskigt, visst är det. En annan skrämmande tanke är att personer som verkligen INTE får läsa ens blogg, hittar till den.
jaja, nog om det nu. Ska försöka trotsa mina instinkter och skriva ändå.

Just nu så ligger jag nerbäddad under tjocka dun täcken, vid knäna så ligger underbara Ashanti och sover. Kan höra hur tungt hon andas, kan känna när hon slår till med tassen då o då för att hon befinner sig i en dröm där hon säkert leker och springer i.
Klockan är kvart i tre på morgonen. Just det som är det underbara med lov, sömnlösa nätter med underbar musik och sin data framför sig. Kan det finnas något bättre och mysigare? Nej tror inte det. Jag ligger och försöker vinna kampen mot mina ögonlock som vill stängas av trötthet.
Sova kan man göra när man dör. Eller nej, skoja bara. Tror jag tar o sover nu, måste vakna tidigt imorgon för att gå ut och shoppa tillsammans med V.
God natt, sov gott. 

Nadie elije a quien querer. Lägg det på minnet.


RSS 2.0